Свободно време

Стив Харви и книгата наръчник за жени „Действай като жена, мисли като мъж”

02.07.2010г. / 02 16ч.
Аз жената
Стив Харви и книгата наръчник за жени „Действай като жена, мисли като мъж”

Книгата на Стив Харви „Действай като жена, мисли като мъж“ може да се опише като стратегическо ръководство за жени. Според автора й, жените допускат много грешки във взаимоотношенията си с мъжете, просто защото не познават начина им на мислене. За да успеят да привлекат и задържат мъжкото внимание, най-важното е жените да разберат какво обуславя поведението на мъжете и да действат адекватно.

\n

Ако съм научил нещо в живота си, то е, че: а) за огромна част от жените ние сме загадка, б) представителите на силния пол си позволяват да злоупотребяват в интимната сфера, защото жените не познават начина им на мислене, и в) с познанията си аз имам възможност да променя положението.

Стив Харви въвежда жените в особеностите на мъжкия светоглед и им показва как разсъждават мъжете, какво могат да очакват от тях и кои са най-често допусканите от жените грешки. Жените могат да си спестят много разочарования и разбити надежди, ако по време на една връзка проследят предупредителните знаци, които им подсказват накъде вървят взаимоотношенията им. Ако жената зададе правилните въпроси и обърне внимание на дребните, но показателни детайли във връзката им, тя би могла да изиграе по-добре картите си. Книгата дава чисто житейски напътствия как жените да разберат дали мъжете имат сериозни намерения към тях, или целта им е просто да ги вкарат в леглото. Ще научат също как да влязат под кожата на мъжа, да спечелят сърцето му и да си осигурят верността му (най-трудното). Идеята на автора е, че ако познаваш правилата на играта, винаги можеш да предвидиш ходовете на противника (мъжа) и да си осигуриш предимство.

\n

За автора:
Стив Харви започва кариерата си като комик в средата на осемдесетте години на XX век. Успехът на моноспектаклите му довежда до създаването на собствено телевизионно предаване под името „Шоуто на Стив Харви“, което се излъчва по мрежата WB в периода 1996-2002 г. Шоуто се радва на изключителен успех и печели многократно наградата „Имидж“. През 1997 г. Харви продължава изявите си в комедийни моноспектакли и е една от звездите във филма на Спайк Лий „Истинските крале на комедията“.
В момента Стив Харви се изявява като водещ на популярното „Утринно шоу на Стив Харви“, което има повече от седем милиона слушатели. Рубриката му „Питайте Стив“, в която основно се задават въпроси за взаимоотношенията между мъжете и жените, добива такава огромна популярност, че провокира написването на книгата „Действай като жена, мисли като мъж“.

\n

Търсете новата книга на издателство „Хермес“ на книжния пазар.
Корична цена: 11,95 лв.

* * *

„Скъпа, не полудявай“ – изискано препускане през хаоса на семейния живот
Знам какво си мислиш

Коментирай