Меню

Баница с риба тон и печурки

7 юли 2010 | 12:29 | Аз жената
Добави в любими
лук – 1 глава
печурки – 0.400 г
магданоз – 10 стръка
риба тон – 2 консерви в собствен сос
черен пипер – ? кафяна лъжичка
сол – ? чаена лъжичка
бутер тесто – 1 кг
яйца – 4 броя
олио – 3 супени

Продукти
Приготвяне

Първо нарежете лука, гъбите и магданоза на ситно. Запържете ги до златисто в тиган с олиото. Прибавя се рибата, солта и черния пипер и се оставя да се задуши. Бутер тестото се разпределя на три равни части – като в тавата се редуват тесто, плънка и така до края и на трите части. На края баницата се реже на парчета. Разбиват се яйцата и млякото и се залива със сместа вече нарязаната баница.
Пече се в умерена фурна на 180 градуса.
Да Вие вкусно!

Рецептата е от конкурса Най-добрата рецепта с риба тон

* * *
Баница с риба тон и спанак

Баница със спанак и сирене
Как се прави баница?

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай