Интимно

5 фатални грешки в леглото

11.07.2010г. / 13 02ч.
Аз жената
5 фатални грешки в леглото

Усещате, че напоследък нещата в интимния ви живот не вървят и се чудите къде е проблемът? Тогава най-вероятно сте направили една от петте фатални грешки в леглото, които могат да попречат на щастието и на най-влюбената двойка.

1. Фалшив оргазъм. Симулирате по време на секс - фатална грешка! Ако редовно се преструвате, че изпитвате оргазъм, за да предпазите чувствата на любимия мъж, то вие сте на грешен път. По-добре поговорете с него или се опитайте по-активно да напипате точката на сладострастието. Но фалшивият оргазъм може да е само пречка в любовния живот, не помощник.

2. Не говори, покажи! Имате затруднения с постигането на така желания оргазъм и няма как да обясните на половинката си какво да направи, за да ви докара до екстаз. Ами, покажете му! Бъдете неговата секс учителка и му покажете как да ви задоволи. Ако вие сте удовлетворена, бъдете сигурна, че и той ще е щастлив.

3. Мислите за други неща. Фатална грешка е да мислите за всякакви незначителни неща в областта на леглото. В секса също е необходима концентрация, дами, но само върху емоциите и усещанията. Всичко останало трябва да остане на заден план. Не мислете, просто действайте!

4. Не поемате инициативата. Основен проблем в повечето сексуални отношения се оказва именно липсата на инициатива в някой от партньорите. Традиционно мъжът е водещата фигура в леглото, но понякога е хубаво и жената да прояви инициатива. Чувствената и амбициозна жена е мечтата на всеки мъж, сбъднете я!

5. Говорите твърде много! Извън леглото - да, може да говорите, колкото си искате. Разкажете целия си живот, ако искате, но щом сте в леглото, ограничете речника до интимните обръщения и някои мръсни думички (по желание), всичко останало е излишно. Какво са правили децата в училище, кои сметки сте платили или как ви дразни съседката от 5-ия етаж - това са теми, които не само могат да почакат, но и могат да "спаднат" всеки ентусиазъм у мъжа!

* * *

Да кажа ли на приятелката ми, че мъжът й изневерява?
Без заповеди в леглото
За какво лъжем най-често в секса?

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
Shirin Ramis ( преди 11 години )
1 rate up comment 0 rate down comment
Веси ( преди 11 години )