Стартира конкурс „Българско събитие в САЩ“

11.07.2010г. / 13 34ч.
Аз жената
Стартира конкурс „Българско събитие в САЩ“

Стартира конкурс "Българско събитие в САЩ" на българския интернет портал www.Eurochicago.com Инициативата се осъществява със съдействието на Държавната агенция за българите в чужбина и информационната подкрепа на посолството на Р. България във Вашингтон и българските консулства в САЩ обявява конкурс за българско събитие. Според редакцията мотивът за провеждане на подобен конкурс е, че българската емигрантска общност в Чикаго, а и в САЩ, става все по-активна. През изминалата година, макар и кризисна, българските събития или такива с българско участие в Чикаго, не бяха малко. Но, за да добият популярност и привлекат в по-значима степен вниманието на българската общност и на приятелите на България в Америка и по света, необходимо е те да бъдат медийно огласени. Ето защо Eurochicago.com дава началото на конкурс и предлага на читателите си анкета, в която главният въпрос е:

Кое българско събитие в САЩ (или събитие, в което е участвал българин) бихте отбелязали от началото на годината? Какво очаквате Вие oт 2010 г., кое събитие не трябва да пропуснем да отразим?

От редакцията обещават да раздадат и големи награди, като е достатъчно да съобщите дори само за едно българско събитие в САЩ. В началото на следващата година, след като заедно бъдат избрани главните събития на 2010-а, тези които първи са разказали за тях, ще получат награди.

Подробности за конкурса и анкетата може да разберете на адрес www.Eurochicago.com.

***
Българката Лаура Чоканов е 4-та на конкурса “Мис САЩ”
Наша тийнейджърка най-красива в света
Пепа Нинова-Канен: Удоволствие е да си детегледачка във Франция

Коментирай