Свободно време

Романтична история за вино, англичанин, Франция и две прекрасни жени

12.07.2010г. / 10 45ч.
Аз жената
Романтична история за вино, англичанин, Франция и две прекрасни жени

Издателство „Гурме“ се впуска в поредното си приключение, като пуска на българския пазар една от най-романтичните истории за вино, англичанин, Франция и две прекрасни жени. В романа „Добра година“ ще прочетете за Макс Скинър, обещаващ млад финансист в Лондонското Сити, който както обикновено, отива на работа в едно дъждовно лятно утро, с нищо не подсказващо, че само след няколко часа ще стои на улицата без работа, без кола и без никаква идея какво да прави оттук нататък. Но още същия ден съдбата му поднася поредната си изненада и той изневиделица се оказва наследник на лозе и къща в Прованс.

Решен да се възползва от тази неочаквана възможност да промени живота си, Макс незабавно се отправя към Франция. Там го очакват ослепителното слънце и прелестната природа на Прованс, компанията на две очарователни жени, удоволствията на местната гастрономия и загадъчният свят на виното, в който нищо не е такова, каквото изглежда на пръв поглед.

„Добра година“ е един от най-успешните романи на Питър Мейл, добил световна известност с едноименната екранизация на режисьора Ридли Скот с участието на носителя на „Оскар“ Ръсел Кроу, в главната роля. Ще го прочетете на един дъх, с весела усмивка на уста и слънчево настроение в душата, а няма да сгрешите ако добавите и чаша хубаво вино.

Обем: 260 стр.
Корична цена: 18 лв.

* * *

„Скъпа, не полудявай“ – изискано препускане през хаоса на семейния живот
Цветно изкушение за почитателите на Сара Адисън Алън

Коментирай