Меню

Салата„Червено море“

16 юли 2010 | 15:12 | Аз жената
Добави в любими
1 авокадо 
2 средно големи домата 
1 консерва риба тон 
магданоз, сол 
крутони

Продукти
Приготвяне

Приготвяне

Доматите се нарязват на малки кубчета и се поставят в дълбока чиния за риба, върху тях се поставят двете половини на авокадото, които сме намазали предварително с олио, за да си останат зелени и да не потъмнеят. Половинките се пълнят с риба тон, за да изглеждат като лодки. Върху „лодките“ или наоколо поръсваме с магданоз, крутони и овкусяваме:)

Снимка: thinkstock

Рецептата е от конкурса Най-добрата рецепта с риба тон

* * *

Салата с авокадо, моцарела и домати
Салата от риба с авокадо
Дип от авокадо
Зелена салата с авокадо
Екзотично предястие с авокадо

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай