Свободно време

Стилът на Сара Джесика Паркър

21.07.2010г. / 08 13ч.
Аз жената
Стилът на Сара Джесика Паркър

Звездата от "Сексът и градът" Сара Джесика Паркър, бе обявена за най-стилната актриса. Това, разбира се, не е случайно, имайки предвид, че основна линия в сериала и в двата филма е модата. И четирите героини в култовия сериал държат на перфектния си външен вид, което оказва влияние и на визията им в реалния живот.

Сара Джесика е модно лице на няколко световни марки, като сред любимите й са италианците Долче и Габана, взимали участие в един от епизодите на сериала.

Неотдавна актрисата получи поредно признание от своите почитатели, като испанските фенове я обявиха за най-стилна дама в поредицата. Испанските почитатели на телевизионния сериал "Сексът и градът" избраха Сара в анкета, изготвена от списание "Hola", на въпроса коя от четирите американски актриси от култовия сериал "Сексът и градът" се облича най-стилно на екрана и извън него, безапелационно бе избрана съпругата на Матю Бродерик. Актрисата зае първа позиция с 666 гласа.

Втората любимка на анкетираните е Кристин Дейвис, която играе Шарлот Йорк - най-невинната и миловидна героиня в лента, отбелязва БГНЕС. Тя успя да събере 510 точки от вота на публиката. Трета в класацията е героинята Саманта Джоунс, съблазнителката, в чиято роля влиза Ким Катрал. Последното четвърто място заема адвокатката Миранда Хобс, в чиято роля се превъплъщава Синтия Никсън.

***
Бийонсе и Джоли са най-добре облечените дами
Бербатов и Миро са най-елегантните българи
Бъдете смели! Носете жълто!

Коментирай