Меню

Салата „Шок“

22 юли 2010 | 10:40 | Аз жената
Добави в любими
300 г риба тон 
1/2 глава лук – наситнен 
1 стрък целина – наситнен 
2супени лъжици бадеми, или орехи – смлени 
3 супени лъжици майонеза 
1супена лъжица ябълков оцет

Продукти
Приготвяне

Приготвяне

Разбъркваме в купа всички продукти. Слагаме в камерата на хладилника за 20-30 минути.

Снимка: thinkstock

Рецептата е от конкурса Най-добрата рецепта с риба тон

* * *

Салата с риба тон, синьо сирене и босилек
Пиле със синьо сирене
Телешки рулца със синьо сирене и бекон
Любими рецепти със сирене

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай