Меню

Риба тон с кускус

23 юли 2010 | 13:33 | Аз жената
Добави в любими
300 г кускус
1 кутия риба тон
1-2 супени лъжици песто
2-3 кисели краставички
50 г обезкостилкостени черни маслини
кедрови или други ядки, по избор
зехтин
пармиджано или по-твърд кашкавал за пор

Продукти
Приготвяне

Сваряваме и изцеждаме кускуса, овкусяваме го със зехтин, добавяме рибата тон, пестото, киселите краставички (нарязани на кубчета или настъргани на едро ренде), нарязаните маслини. Разбъркваме всичко добре и оформяме в чиния върху листо от маруля. Поръсваме с настърган кашкавал (пармиджано) и натрошените ядки. Сервираме с изстудено бяло вино или бира.

Рецептата е от конкурса Най-добрата рецепта с риба тон

Снимка:

shc.hu

 

* * *

Салата с кускус
Кускус с месо, зеленчуци и нахут
Берковска салата

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай