Свободно време

Романът „Мъже“ на Цвета Стоева

04.08.2010г. / 09 29ч.
Аз жената
Романът „Мъже“ на Цвета Стоева

Истинският мъж е като любимата блуза в разхвърлян гардероб. Знаеш, че е някъде там, но никога не можеш да я откриеш, когато ти трябва. През ръцете ти минават десетки дрехи. Със състав, който не отговаря на сезона, и цвят, който не отива на косата ти. Сигурна си, че няма да ти стоят добре, но ги пробваш. За всеки случай.

Чарлз Буковски написа "Жени", а Цвета Стоева - "Мъже". Любопитно е да се прочетат, ако не заедно, то поне последователно в контекста на две поколения, две култури и една обща идея - схващането за алтернативен свят, в който всички са обект на желание. Доколко въображението надхвърля житейския опит, ще решите сами, след срещата с "Мъже"-те на Цвета.

Надяваме се, че модерният тон и добрият хумор ще провокират такъв прочит, след който просто да кажете: "Удоволствието беше изцяло мое."

ИК Сиела

Корична цена: 10 лева

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
Lora ( преди 11 години )
От редакцията:Ето адреса на електронната поща на Цвета Стоева. Публикуваме го така, за да не го копират свободно спамерските роботи. Надяваме се, че е ясно какво с какво трябва да се замести, освен да се премахнат скобите и интервалите:c (точка) stoeva (маймунско а) sovichka.comЗдравейте! Много ми е необходима датата на раждане на авторката, за да мога да я включа в читателския си дневник. Откривам само годината, за съжаление не е достатъчно. Моля за съдействие!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 1 rate down comment
дуков ( преди 11 години )
обидно глупави текстове. верно ли 26 годишна? а защо пише като гимназистка? груб език, ама не звучи като уелш, а като типична... ***вие подигравате ли се или вече не останаха хора с вкус?От редакцията:Прощавайте, но ако може без обиди. Също ще молим за малко по-нормален език. Заместихме едни думи със звездички. Благодарим за разбирането.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време