Меню

Салата от гъби с червен лук и копър

10 август 2010 | 08:03 | Аз жената
5 от 1 гласа
Добави в любими
Продукти:
400 г гъби
1 глава червен лук
3-4 скилидки чесън
2 с. л. зехтин/олио
Копър
Четвърт лимон
Сол на вкус
Черен пипер

Продукти
Приготвяне


Начин на приготвяне:
Измийте добре гъбите и ги нарежете. Загрейте добре зехтина/олиото и ги запържете до златисто. Добавете нарязаните скилидки чесън, сол и чер пипер на вкус. Разбъркайте и оставете на слаб огън, докато водата, която са си пуснали гъбите намалее. Свалете от огъня и оставете да изстинат. В това време нарежете на дребно копър и главата червен лук и объркайте с гъбите. Объркайте гъбите, лука и копъра и сервирайте!

Добър апетит!

***
Пълнени печурки с риба тон и крема сирене
Пресни картофи с гъби и топено сирене
Картофено руло с гъби

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай