Козметика и грим

Месец на здравата кожа

17.08.2010г. / 10 04ч.
Аз жената
Месец на здравата кожа

Слънце, вятър, температурни промени, замърсяване, тютюнопушене, стрес, умора… всички те увеличават загубата на вода и минерали всеки ден. Така защитните сили на кожата отслабват, метаболизмът й се забавя, появяват се зачервявания, раздразнения и дискомфорт.

Родена от алхимията в земните недра, Термална вода Vichy е автентична активна съставка, която подсилва, успокоява и регенерира кожата и присъства в продуктите на Лаборатории Vichy вече повече от 70 години.

Минералите в състава й са с една от най-високите концентрации във Франция (5 г/л) и заедно играят ключова роля в метаболизма на кожата:

  • Калций – предпазва тъканите
  • Калий – подпомага хидратацията
  • Силиций – стимулира обновяването на тъканите
  • Магнезий – стимулира обновяването на кожата
  • Желязо – допринася за клетъчното дишане
  • Манган – антиоксидант
  • Мед – противовъзпалително действие
  • Цинк – жизненоважен за нарастването на клетките и заздравяването на кожата


*ПОДАРЪК към всеки закупен крем за лице на Vichy!
Промоцията важи до изчерпване на количествата.

За препоръки за грижа за кожата и въпроси към дерматолог посететеwww.vichyconsult.bg


Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
suzana ( преди 11 години )
Da naistina e taka. Kakto kazvat anglichanite - ne sme bogati da kupuvame evtini raboti. No saglasete se, che ima i BG produkti, koito ne sa po-loshi. Ama , kakto se kazva day milardi za reklama i dvyno shte ti se varne
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Ela ( преди 11 години )
До ЕленаНаписаното от Вас в стил ХАЙКУ никак не приляга на платената реклама.Всъщност Хайку не е стил , а вид поезия.Опитайте, може и да Ви провърви в писането.И подкрепям емигрантчето. То е право- кожата се влияе най-много от храната , която ядем.Но трябва да се грижим за кожата си и с продукти за локална употреба, т.е да я защитим и предпазим от вредните външни влияние.Има и други продукти на пазара, които са по-качествени от тези , рекламирани в тази статия.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Елена ( преди 11 години )
Лятото. Само по себе си то е Mечта... пясъчни и водни пръски, синева и свобода. Носи високи температури, студени напитки, море и бриз, слънце и планински разходки. Слънце за моето слънчице. Радост за мен от разходките с него. Сини вечери на открито (понякога чак до сутринта), мохито и сладолед. Дъъълги разходки по морския бряг или в парка. Албена. Басейни. Водичка-както казва Слънчицето...И цоп!!! ,тоест водна пързалка. Манхатън във вид на коктейл. Нос Калиакра и кафе вътре в морето. Срещу вятърните мелници,които почти не помръдват! Изумително синьо заливче на Яйлата. Плуване и прегръдки в морето. Климатик. Цветни градини пред хотелите и на собствения балкон. Лято - синоним на мечти и свобода.Мода. Интересно ново четиво. Нека да е синьо ...лятото. Мечтите.Vichy никога не са ме разочаровали,не е реклама,а истина.Е,понякога (особено със с семейство и криза)е трудно да дадеш повече от 40 лева за кремче,но си заслужава.Особено антиейдж за очи.....
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Емигрант ( преди 11 години )
Хммм! Вервайте ми!Смених качеството на храната - минимум или никакви консерванти, подобрители и добавки и кожните проблеми, които имах, изчезнаха.Слънчевия загар е хубаво нещо, но като видите един финландец, който не се е пекъл на слънце от 10 години и който на 35 години изглежда като на 23, ще се замислите, преди да се изпържите на плажа.Успех!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар