Свободно време

Сериалът "Листопад" продължава през септември

24.08.2010г. / 07 45ч.
Аз жената
Сериалът "Листопад" продължава през септември

Превърналият се в любим сериал и на малки, и големи, "Листопад" отново се завръща в ефир на 1-ви септември 2010г. Хитовият турски сериал отново ще радва аудиторията на bTV, като семейните премеждия на фамилия Текин ще бъдат показвани на зрителите от понеделник до четвъртък от 20:00 до 22:00 часа и в петък от 20:00 до 21:00 часа. 

Какво да очакваме в новите епизоди?
Ферхунде все още отказва да даде развод на Шевкет. Натискът на родителите му обаче ще му отвори нова възможност да получи обратно свободата си. След като решава да не плаща дълговете на съпругата си, тя най-после ще се откаже от брака с една единствена надежда - да не й се налага да изплаща разходите по кредитната си карта. Объркването на Лейля ще нарасне. Освен че против волята й чувствата към Оуз се завръщат, тя научава, че Ферхунде е разказала на Назми всичко. Дали Лейля ще намери сили да се пребори с поредния удар или това ще я довърши, ще стане ясно в новите епизоди на „Листопад".


***
"Листопад" прилича на "Гераците"
Животът на актьорите от турските сериали
"Перла" свършва щастливо
Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
ЦОНЧО ( преди 11 години )
листопад предлагам да продължи като лейля се раздели с оуз и али ръза и хайре да се върнат. но за съжаление той умира и със същия влак ще се вйърне с фикрет лейля айше и бебето. неджля е при мажа си в истанбеул.затова те щесе върнат там,А НЕДЖЛЯ ЩЕ ОСТАНЕ В ИСТАНБУЛ.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
ivan ( преди 11 години )
bravo za listopad iskam vsi4ki sezoni da gi datat
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Елена ( преди 11 години )
Предлагам ви един български сериал.Няма още заглавие,но работното е...Информацията за работните места в Перник е....поверителна!!!!Или поне остаряла и не за всеки....Видях днес в Бюрото по труда-Перник една обява за учител по български език и литература. Понеже имам завършена българска филология,а и стаж като учител реших да попитам къде е работното място от обявата .Не пише на таблото...: ( Зададох въпроса си на служителката на Регистрацията. Тя ме погледна сърдито. Дотук нищо озадачаващо,нали? Сърдит и нелюбезен служител в днешна сърдита България, на когото прекъсвам работата.ОК."Имате ли регистрация?"-"Не"-отговорих аз , Слава на Бога все още не съм техен клиент!(за съжаление,може и да стана съвсем скоро) "Ами тази информация е ....поверителна". Аз възпитано,настоятелно и мило почаках да погледне книжата с обявата....Каза ми къде е работното място и допълни: "Ама срока е изтекъл,бил е до 20-и". Да, ама аз току-що видях списъка с обявените места към дата 24.08!!!!!То фигурираше там,на стената...Нали затова водим този изнервящ и двете страни разговор. "Може ли да ми дадете телефон, за да проверя дали е актуална и какви документи се изискват?""Тук не е посочен!"Благодарих и излязох. Аз ли имам проблем е моя въпрос в края на това изложение? Кажете ми...Ако да да си потърся някаква помощ.Добре дошли в ЕС!Нали информацията е едно от нещата,на които имаме право.....Явно трябва да бъда "клиент",за да науча нещо.Е,лошото е ,че скоро може да стана такъв и тогава не ми се мисли.....как ще м помогнат!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар