Конкурс

Спечелете приятно дамско четиво

01.09.2010г. / 15 12ч.
Аз жената
Спечелете приятно дамско четиво

Конкурсът приключи!

Благодарим на всички за участието.
Верният отговор е Западен Холивуд.

А ето и тези, които получават романът "Какво общо има любовта" :
Петранка Урдова, Петрич
Евдокия Илиева, Стара Загора
Ирена Недялкова

Молим, печелившите да изпратят точен пощенски адрес и пощенски код ако са от страната, а тези които са от София да заповядат всеки петък от 9 до 18 ч. на адрес:
ул. Никола Слвков 41, ет. 3, ап. 26 за да получат своята награда.

Честито!

Парите или любовта? Парите, естествено, би казала Изабела Спайърс.

Когато напуска родната Великобритания, за да стане бавачка в семейството на всемогъщия холивудски агент Стивън Шо, деветнайсетгодишната Бела има план – да се омъжи възможно най-бързо за някой богаташ и да заживее като на кино. Според красивата и находчива Бела, единствено парите са в състояние да й помогнат да загърби тежкото си минало и да й дадат безценните сигурност и спокойствие.

След светкавична сватба в Лас Вегас, Бела се сдобива с така мечтания богат и красив съпруг и бездънна банкова сметка, но приказката не продължава дълго. Когато всичко около нея се сгромолясва като колода карти, Бела отново трябва да се справя сама. По дългия път, който ще извърви, постепенно тя ще научи, че щастието не се купува с пари, а когато отново я попитат „Парите или любовта?“, тя може би ще отговори „Любовта“, а може би ще каже „Защо не и двете?“

Можете да спечелите романа на Луси Бродбент "Какво общо има любовта" на ИК "Колибри" ако отговорите правилно на въпроса:
Къде живее авторката Луси Бродбент?

Очакваме вашите отговори на адрес: photo@az-jenata.com до 24 септември.

Тримата печеливши ще обявим на 27 септември.

Успех!

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Диана ( преди 11 години )
Поздравявам ви за свежата хрумка-пари или любов:)Това е извечната тема и супер актуално в днешно време - да имаш или да бъдеш:))) Знаете ли, че на момичетата, които са практични и избират парите им казват "златотърсачки" ? Трябваше да обявите конкурс за есе по темата... не улеснявайте читателките си,моля ви! Имате усет да провокирате...искайте повече от нас - читателите :))) Реклама може да се направи и по- интерактивно :)))
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Янка ( преди 11 години )
Луси Бродбент е британска журналистка,която живее...От редакцията:Позволете, моля, да подсетим, че отговорите си трябва да изпращате на посочения e-mail-адрес, а не да ги пишете тук като коментари. Благодарим за разбирането.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар