Свободно време

Романът „Легло от рози“ на Нора Робъртс

16.09.2010г. / 10 18ч.
Аз жената
Романът „Легло от рози“ на Нора Робъртс

Факт е, че Нора Робъртс се наложи като най-продаваната и обичана писателка сред почитателите на романи, съчетаващи горещи страсти с напрегнато и динамично действие. Тя е известна като една от най-продуктивните авторки в гилдията, но онова, което я прави световноизвестна, е необятното й въображение и талант. Книгите на Нора Робъртс пленяват читателя не само с интригуващия сюжет, но и с майсторски изградените персонажи. Героите оживяват пред нас с чисто човешките си потребности и стремежи. Те се влюбват, страдат, борят се с житейските несгоди, преследват мечтите си, претърпяват неуспехи, постигат целите си. Милиони читатели по света заживяват със съдбите им, откривайки поне малка частица от тях в себе си.
Всеки роман на Нора Робъртс се превръща в тотален хит на световния книжен пазар, а милионите й почитатели нямат търпение да прочетат поредното заглавие.
Сега бестселърова авторка №1 на Ню Йорк Таймс представя “Легло от рози“ – втората книга от новата тетралогия „Сватбена агенция“.
Първият роман, „Видение в бяло“, ни срещна с темпераментната Мак, която имаше объркан личен живот, но неочаквано намери любовта в лицето на учител от местната гимназия.
„Легло от рози“ е следващата завладяваща история за любов и страст, в която Нора Робъртс разкрива романтичните преживявания на Ема и магическата й среща с голямата любов.

За книгата:
Още като малки момичета Мак, Ема, Лоръл и Паркър са си представяли идеалната сватба. Години по-късно детските им фантазии се превръщат в реалност, когато четирите приятелки създават сватбена агенция „Обети“. С индивидуален подход и усет към детайла те организират за клиентите си великолепни сватбени тържества.
Ема Грант винаги е мечтала за нежна романтика и изгарящи страсти. Макар около дизайнерката на украса да има много ухажори, тя чувства, че все още не е намерила мъжа на мечтите си. А дори не подозира, че той винаги е бил до нея.
Джак и Ема са приятели от много години, но напоследък той усеща силно привличане към нея. Младата жена също отвръща на чувствата му, но двамата първо трябва да изгладят различията помежду си. Въпреки опасенията си, Ема и Джак се отдават на зараждащото се чувство, съзнавайки, че трябва да направят компромиси в името на любовта.

\n

ИК „Хермес“
Корична цена: 11, 95 лева

* * *

“Обещания в смъртта” – Нора Робъртс
Нора Робъртс – Кръстът на Мориган
Видение в бяло
Нова книга от поредицата В смъртта на Нора Робъртс

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
IVA ( преди 11 години )
Мога само да кажа,че поредицата ''Сватбена агенция'' е страшно вълнуваща и те грабва още от самото начало и така до самия край!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
albena ( преди 11 години )
Nora Robarts e prekrasna pisatelka,no i Daniel Stiil su6to e nezamenima avtorka na 4udesni romani!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Здраве и красота