Мода

Коафьорско шоу представя най-добрите прически за 2010-а

16.09.2010г. / 15 45ч.
Аз жената
Коафьорско шоу представя най-добрите прически за 2010-а

На 20 септември 2010г. в залата на Модерен театър ще се състои Коафьорско шоу на годината Alive Again. Гала спектакълът на Четвъртите годишни награди за фризьорство на списание Coiffure Beauty ще събере топ фризьорите и стилисти на България.

На гала спектакъла ще бъдат връчени наградите на специализираното списание за прически. В категориите Булчинска прическа, Дамска вечерна прическа, Дамска дневна прическа с подстригване, Мъжка дневна прическа с подстригване, Абитуриентска прическа, Удължаване на коса, Грим и Ноктопластика ще се оценява високата класа на българските фризьори и гримьори, креативното им мислене и уникално творческо присъствие. Тяхната работа ще бъде прегледана от прецизно международно жури. Специален приз ще бъде връчен за категория Дизайн на фризьорски салон и връчването на престижната статуетка Коафьор на годината.

Гостите ще се насладят на зашеметяващи шоу програми, като се очаква събитието да бъде уважено от над 400 подбрани гости.


* * *

Късите коси са хит за 2010-а
Прически, които не излизат от мода
Прическата на Риана е сред най-търсените

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
ттт ( преди 11 години )
ами......аз бях там и да си призная честно изобщо не разбрах да е имало някакво шоу.някакви двама лигльовци бяха "водещи".наградите бяха за нещо,което някой е направил...евентуално,защото никой не видя какво е то.просто излизаха да се покажат. "големите" награди за дамска прическа грабна един отвратителен и гнусен ***.....ужасна пародия на Коафьорско шоу
отговор Сигнализирай за неуместен коментар