Свободно време

Ариел Форд и "Тайната на сродните души"

10.10.2010г. / 17 17ч.
Аз жената
Ариел Форд и "Тайната на сродните души"

Ариел Форд знае как да използва Закона на привличането, за да постигне желания успех. Тя притежава пиар компания и има огромен принос за лансирането на автори като Дийпак Чопра, Джак Канфийлд, Марк Хенсън, Нийл Доналд Уолш, Луиз Хей, дон Мигел Руис, Уейн Дайър, Мариан Уилямсън и др. През последните 25 години Ариел Форд насърчава съзнателния начин на живот чрез различни медийни форми. Тя е един от основателите на „Спиричуъл Синема Съркъл” - компания, която предлага вдъхновяващи, одухотворяващи филми. Авторка е на 7 книги, сред които и поредицата „Горещ шоколад за мистичната душа”.

Според древната формула, добила известност благодарение на книги като „Тайната” и „Разговори с Бога”, Вселената е така устроена, че ни изпраща хора и обстоятелства, които съответстват на вътрешните ни убеждения. След като Законът на привличането действа за постигане на материален успех и професионална реализация, не може ли да го използваме да привлечем в живота си и истинска любов? Този въпрос си задава Ариел Форд и решава да провери на практика дали това е възможно. Няколко месеца по-късно тя открива отговора в лицето на Браян Хилиърд, нейната сродна душа.

Как да намерим любовта?

Любовта, оказва се, не само е възможна, но и напълно достижима, независимо от възрастта, ако приложим на дело Закона на привличането. За да се появи обаче сродната ни душа в живота ни, се налага да извършим известна подготвителна работа. Първо е необходимо да се освободим от негативния емоционален багаж от миналото, за да разчистим място за нова пълноценна връзка. Това означава да огледаме добре старите си любови, да простим на партньорите си и на себе си за нанесените рани и да изразим готовност да обърнем нова страница.
За да привлечем правилния човек, трябва да си дадем ясна сметка с какъв точно партньор бихме искали да споделим живота си; да опишем детайлно качествата и характеристиките, които бихме желали да притежава. След като дадем заявката си на Вселената, трябва да се вгледаме честно в себе си и да се запитаме: Ако се гледахме отстрани, щяхме ли да харесаме това, което виждаме? Ако отговорът е „не”, трябва да поработим върху себе си, върху емоционалното и душевното си състояние, както и върху външния си вид, за да се почувстваме достойни за истинска любов. Любовта към другите минава първо през обичта към себе си, затова, за да получим любов, първо трябва да се научим да се обичаме и да открием вътрешна хармония.
Сродната душа не е рицар на бял кон, който ще дойде да ни спаси от нас самите, да реши финансовите ни проблеми и да излекува раните ни. Сродната душа е човек със сходни вкусове и интереси, с когото да споделим един пълноценен и щастлив живот.

***

Тест за сродната душа

Отговорете с „да”, „не” или „не знам”:
Вярвате ли, че сродната ви душа съществува?
Готови ли сте да я срещнете днес, в този момент?
Ако сродната ви душа има възможността да наблюдава живота ви в момента, ще се гордеете ли с това, което той/тя ще види?
Намирате ли се психологически и физически в най-добрата си форма за среща със сродната душа?
Готов ли е домът ви да приеме сродната ви душа?
Направили ли сте списък с десетте основни качества, които искате да притежава сродната ви душа?
Проявявате ли редовно качествата, които според вас ще се харесат на сродната ви душа?
Чувствате ли се все още емоционално свързани с хора от минали връзки – или те с вас?
Приемате ли спокойно възможността никога да не срещнете сродната си душа? (Вярвате ли дълбоко в себе си, че ще живеете щастливо дори ако не срещнете този човек?)

Ако сте отговорили с „не” дори на един от въпросите, може би несъзнателно блокирате появата на сродната душа в живота си. Тази книга ще ви помогне да отстраните тези препятствия и да привлечете голямата любов.

ИК Хермес

Корична цена: 11.95 лева

Коментирай
Здраве и красота