За дома

Как да не влудяваме съседите?

25.10.2010г. / 10 10ч.
Вергиния Генова
Как да не влудяваме съседите?

Ето един съвсем лесен начин да не влудяваме съседите, като постоянно влачим столовете по теракота. Това особено често се случва при наличието на малки деца у дома. А когато имаме нервни комшии на долния етаж, то почти постоянно трябва да сме в бойна готовност за поредния скандал.

Но можем да облекчим ситуацията като обуем столовете. Така звукът ще се омекоти и няма да е толкова влудяващо дразнещ.

А обуването на всеки стол може да се превърне във весела детска фиеста.

Навярно има много хора, на които по някаква причина единият от някои и друг чифт чорапи е безследно зачезнал. Ако и вие имате такива нещастни чорапчета без другарче не ги хвърляйте, а обуйте столовете в трапезарията с тях. Предполагам, че столовете няма да страдат, ако на краката си имат четири различни чорапи, затова пък може да ги украсите с панделки, дантелки, мъниста и каквото друго ви хрумне. Гарантирам ви няколко часа забавления.

Разбира се, ако не искате да се вслушате в съвета ми да не дразните съседите, може и да ги влудите допълнително, като обуете столовете с капачки за буркани, например, и ги украсите със звънчета и други дрънчащи нещица.

Все пак помислете за добросъседските отношения и опитайте с чорапи, ако не, с някой неделен пай или покана за вечеря със салатка и ракийка биха свършили умиротворяваща работа.

* * *

Лесни ремонти: Уолстикери за дома и офиса
Неостаряващите вълнени терлици
Да си ушием топли, зимни пантофки

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
Кристина ( преди 11 години )