Меню

Крем „Черешката на удоволствието“

1 ноември 2010 | 12:32 | Аз жената
Добави в любими
150 г тиква
2 с. л. кафява захар
череши от компот
шепа сушени череши
канела
1/2 пакетче червен вишнев желатин (може и обикновен)
сметана за украса
4 ч.

Продукти
Приготвяне

Сварете и пюрирайте тиквата. Прибавете сушените череши и разбъркайте добре заедно с меда. В отделна купичка с малко гореща вода разтворете желатина и изсипете към тиквената смес. Размесете добре докато се получи почти хомогенна смес. Изсипете в купички и оставете за 2 часа в хладилника да стегне. Извадете купичките и украсете със сметаната и черешите от компота. Поръсете с канела и се насладете.

* * *

Всички рецепти с тиква на едно място

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Въпрос ( преди 11 години )
Къде се продава червен вишнев желатин?Как изглежда?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар