Свободно време

„Лъже ли ви той“ – Дан Кръм

02.11.2010г. / 11 44ч.
Аз жената
„Лъже ли ви той“ – Дан Кръм

Всички ние постоянно се сблъскваме с лъжци – търговецът, който се опитва да ви измами, колежката, която иска вашата длъжност, приятелката, която си пада по мъжа ви, съседът, който твърди, че клоните на вашето дърво влизат в имота му. Налага ни се мигновено да преценяваме кой е искрен и кой ни лъже. Защо? Съвсем просто: за да можем да реагираме адекватно.

Вие заслужавате истината и това е основната причина, поради която е добре да се научите да разпознавате лъжите. Целта на тази книга не е да ви създаде параноя, че хората непрекъснато ви лъжат, нито пък да ви внуши, че не бива да вярвате на мъжете. Има безброй добри мъже, които не искат да ви наранят, не биха си и помислили да ви заблуждават и действително се стремят към пълноценна романтична връзка с вас. Способността да забележите подходящия мъж е незаменима. Както и да забележите лъжите преди да се влюбите в неподходящия мъж.

Дан Кръм е бивш следовател от ЦРУ, водил разпити с детектора на лъжата. Днес той работи за правителството на САЩ и разработва програми за американското разузнаване за оптимизиране на международните им операции. Дан посвещава голяма част от работата си на изучаването на психологията на човека и си е сътрудничил с известни експерти и автори в областта като Тони Робинс („Събудете великана в себе си“) и Джоузеф Асараф („Тайната“). Разтревожен от оплакванията на много жени, че ги мамят и се възползват от тях, той разработва стратегия, с чиято помощ всяка жена може да установи дали я лъжат.

Една от основните причини да ни лъжат успешно е, че търсим истината в думите на човека отсреща, а през това време често не забелязваме очевидни или поне издайнически знаци, че другият не казва истината. Ако се стремите да забележите лъжите, а не честността, ще можете да установявате кога някой ви заблуждава, по всяко време и навсякъде. Не бива да вярвате на някого само защото на пръв поглед говори искрено. Научете тайните на ЦРУ за водене на разпити и разследвания, за да разберете дали приятелят ви действително казва истината.

Лъже ли ви той“ ще ви разкрие:

  • Защо мъжете лъжат.
  • Двата вида лъжи, които мъжете изричат.
  • Защо не забелязваме лъжите и как да се научим да го правим.
  • Какви въпроси да зададем, за да хванем лъжеца.
  • Повече от 101 примерни лъжи.
  • Как да излезем победители от измамната игра.
  • И още много други полезни съвети.

Стратегията на Кръм ще ви помогне не само в личния живот. Жените, които усвоят тази стратегия могат да станат по-добри служители, колеги, ръководители, бизнес дами и да водят по-успешно преговори.

„Тази книга ще промени живота ви в областта, която ви интересува най-много – любовните връзки. Знам, че книгата страшно ще ви хареса. Дори ви гарантирам, че след като я прочетете, след като изпълните стъпките за действие, приложите ги на практика и започнете да разпознавате лъжите, ще я препоръчате на всичките си приятелки.“

ИК Локус Пъблишинг

Корична цена: 12 лв.

* * *

Лъже ли те?
Да кажа ли на приятелката ми, че мъжът й изневерява?

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Konstantin ( преди 11 години )
.... zarati teb DaNe me raskrixa :D:D:D:D:D:D kak moja prosto dalboko sam zasegnat :D:D:D axaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
отговор Сигнализирай за неуместен коментар