Свободно време

5 неща, които трябва да направя преди Коледа

09.11.2010г. / 11 18ч.
Надежда Маринова
5 неща, които трябва да направя преди Коледа

До Коледа има месец и половина. Макар, че навън температурите са пролетни, и е трудно да се настроим на зимна вълна, има неща, които трябва да свършим отдалече.

1. Да купим/направим ръчно новогодишни картички, които да пуснем по пощата на приятели в чужбина. Тук влизат и колетите за чужбина. Разровете адресите и започвайте.

2. Да направим резервация за новогодишен купон/екскурзия. Прегледайте офертите и съобразно бюджета си изберете къде ще бъде вашата Коледа. Имайте предвид, че вече са влезли в сила забраната за пушене на обществени места. Така че попитайте по телефона, дали в заведението се пуши, ако сте пушачи.

3. Да започнем диета за вталяване, съобразно лекарското предписание, че здравословното отслабване е 4 кг месечно.

4. Да помислим за подаръците за Коледа - магазините вече предлагат новогодишни стоки - вече има 30 % коледна промоция.

5. Пуловер или рокля - какво ще облечем. Да извадим старото новогодишно костюмче/рокля. Да измислим как може да я направим модерна, да я обновим, така че да изглежда като нова. Може би с помощта на допълнително пришити воланчета тук-там или драперии или да се снабдим с колан с цвете или с брошка цвете. Вижте модните детайли в тазгодишната есенно-зимна мода. Може да потърсите помощта на шивашко ателие.

* * *

Всичко за Коледа

 

Коментирай