За дома

Може ли банята да бъде еко?

20.12.2010г. / 10 19ч.
Аз жената
Може ли банята да бъде еко?

Разбира се, че може! Представяме Ви няколко решения, които ще направят банята Ви по-добра и щадяща околната среда. Всяка капка е от значение.

Да започнем с тоалетното казанче от Vidima
WC комплект V-style е с казанче, защитено от конденз и е без капак. Чудесно дизайнерско решение, което работи перфектно и пести вода. Обемът му е 4,5 литра, но има възможност за употреба и на 2,5 литра – вие решавате кой бутон да натиснете.

Смесители без видими аератори
Също са красиви и пестят вода, благодарение на усъвършенствания керамичен затварящ механизъм с click система. Предложението на Видима позволява да контролирате и температурата на топлата вода. Водоспестяващата функция дава възможност да се потребява  вода с 50% ограничение на дебита, което също е една значителна икономия на разхода на вода, измерен във времето. Максимално потребява 12 л. за минута.

Душов комплект с голям душ - щедър на струи
Можете да избирате между нежен ситен дъжд, тропически дъжд и мощна масажираща струя. С него ще получите ново качество на преживяването. Проектиран е така, че да ограничава потреблението на вода до 8 л. за минута. Това означава, че колкото и продължително да е къпането, колкото и високо да е налягането на водата във водопроводната мрежа,  разходът на вода няма да надвишава това ограничение.

Всъщност има десетки начини да направите дома си зелен. Да събирате разделно отпадъците, Да изключвате осветлението, когато не е нужно, Да не ползвате найлонови торбички и т.н. Все от някъде трябва да се започне. Защо не от банята?

И не на последно място - промоцията! Може да разгледате коледното предложение за еко баня от Vidima. Нека и банята Ви разбере, че е празник! Офертата наистина е празнична :)

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Боряна ( преди 11 години )
Много интересни детайли - мерси! По принцип се интересувам от темата и харесвам продуктите, но Видима, но досега никъде не бях прочела за смесителя, който контролира температурата и има водоспестяваща функция. Също и за душа с фиксирания разход на вода. Беше ми полезно.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време