Мода

Зимни бижута от вълна

11.01.2011г. / 11 05ч.
Надежда Маринова
Зимни бижута от вълна

Има ли зимни бижута и летни бижута? Да, заедно с есенно-зимните шалове в галерии и малки арт-магазини ще откриете колани, колиета, гердани, пръстени, гривни, брошки, колани, ключодържатели, чанти и портмонета, направени от вълна. Те са изключително леки, меки и много удобни за носене и носят уникално и специфично настроение "направи си сам".

Жените със сръчни ръце и творчески дух може да си ги изработят и сами. Ще ви трябва сурова вълна, боядисана вълнена прежда или пък бяла, която да боядисате вкъщи, мъниста, пайети, текстилни шнурчета, филц. От суровата вълна направете топчета от плъст. Вълната може да купите от някоя баба на село или от пазара. Може да използвате топчетата и цветята и за различни декорации за дома.

Зимните аксесоари са подходящи за носене от октомври до март и са съвсем неадекватни през пролетта и лятото. Много подходящи са за подарък, стига да знаете, че дамата има артистичен вкус. Защото това са допълнения за жени, които имат вкус, усет и акцент към модните допълнения.


Вижте още:
Волани и цветя в есенно-зимната мода
Бижута от восък за сватба
Бижута от филц
Бижута с ориенталски мотиви са хит на Зима 2010-2011
Дървени бижута за настроение
 

Коментирай