Меню

Колбасарски банички

12 януари 2011 | 11:43 | Аз жената
4 от 2 гласа
Добави в любими
кори – 1 пакет
200 г хамбургски салам или 3 кренвирша
лук – 2 глави
кисели краставички – 3 бр.
масло – 200 г
2-3 щипки чубрица
2-3 броя яйца (в зависимост от големината им)
200 г натрошено краве сирене 1 кубче зеленчуково на Магги
150 грама течен маргарин

Продукти
Приготвяне

Приготвяне:

Лукът се нарязва на колелца, саламът или кренвиршите също, краставичките нарязваме на ситни кубчета и ги задушаваме в течния маргарин.
Яйцата се разбиват, прибавя се натрошено сирене, подправя се с чубрица и се добавя към задушената смес.
Вземат се пет кори, всяка се намазва с разтопеното масло и се поставят една върху друга. Слага се плънка и краищата на корите се прегъват, за да не изтече.
Навива се на руло. Рулото се намазва с масло и се пече в загрята фурна на 200 градуса. Пече се 10-15 минути.

* * *

Банички с риба тон
Коктейлни банички
Пържени пълнени банички

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
4 rate up comment 1 rate down comment
Пенка ( преди 12 години )
Г-жо Иванка !Ако бяхте прочели внимателно, щяхте да разберете че еднот е за задушаване на плънбката а другото е за корите.Също така никъде в рецептта не споменавам сол, той се замества от зеленчуковия бульон. Тази рецапта е много добра и до сега на който съм я казала или приготвила у дома, всеки я е харесал. Но Явно вие сте решили да се заяждате с хората, вместо да кажете нещо добро за тях.Като не ви харесва нещо, не го приготвяйте, но не казвайте че нещо ще плува в масло, никой не ви кара насила да го го готвите и ядете.Приятен ден !
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3 rate up comment 1 rate down comment
Ivanka ( преди 12 години )
150 грама маргарин и 200 гр масло????? Тая баница ще плувне направо.Хамбурски салам, кренвирши, че и чубрица, сирене, лук, яйца, кисели краставици и върхът е ЗЕЛЕНЧУКОВ БУЛЬОН!!!!! Е, няма такава баница хаххахахахахаххаха
отговор Сигнализирай за неуместен коментар