Свободно време

„Да имаш съпруг знаменитост“ – Лорън Уайзбъргър

24.01.2011г. / 12 50ч.
Аз жената
„Да имаш съпруг знаменитост“ – Лорън Уайзбъргър

Любовни терзания, сензации и мода – добре дошли в новия свят на Брук...

Брук и Джулиан живеят щастливо в Ню Йорк. Тя е амбициозната диетоложка, принудена да работи на две места, а той е оцеляващ на ръба музикант. До момента, в който продуцент на Сони забелязва Джулиан и славата го изстрелва в други измерения.

Скоро младата двойка вече се движи в най-отбрани кръгове, вечерят в най-лъскави ресторанти, канени са на най-модните партита.

Какво се случва, когато Брук разбира, че песните на съпруга й звучат навсякъде, феновете му шеметно растат, а папараците следват всяко движение на новата звезда... И когато медиите са взривени от скандална снимка, светът на Брук се обръща главоломно.

Да имаш съпруг знаменитост значително променя обстоятелствата на досегашния живот. Връзката между Брук и Джулиан е поставена на изпитания, които заплашват да запратят двамата далеч един от друг. Време е Брук да реши, веднъж завинаги, какво всъщност иска.

Увлекателна, горчиво-сладка, правдива история за любовта, компромиса и умението да се пребориш за своето право на лично щастие! – Vanity Fair

„Уайзбъргър проницателно и мъдро посочва цената на успеха в днешната вманиачена по знаменитости култура.“ – Publishers Weekly

„Перфектният антидот на телевизионните шоута –какво се случва, ако животът ти се превърне в риалити шоуи никога не излизаш от обсега на камерите.“ – Entertainment Weekly

„Тъмната страна на светлините на прожектора, описана в четвъртия завладяващ роман на Лорън Уайзбъргър предава с абсолютна точност как действа машината, която прави звезди и дребните подробности, които са същността на човешките отношения.“ – Star

– Ситуацията просто е безизходна. – Тя се усмихна леко и изтри една сълза. – Хората като теб не се женят за хора като мен.

– Какво означава това? – попита той, с напълно съкрушено изражение.

– Знаеш какво означава, Джулиан. Сега ти си знаменитост. Аз съм обикновена жена.

Седяха там и се гледаха в продължение на десет секунди, после – трийсет секунди, после – минута. Нямаше нищо повече за казване.

ИК „Локус Пъблишинг“

* * *

„Ти, който не си за мен“ – Александра Потър

Коментирай