Меню

Пилешко филе със сметана и топено сирене

1 февруари 2011 | 10:34 | Аз жената
4 от 9 гласа
Добави в любими
За 3 порции:
500 г пилешко филе
300-400 мл течна сметана за готвене
300 г пресни гъби по ваш избор
200 г топено сирене
сол, черен пипер
50 мл олио
50 мин.

Продукти
Приготвяне

Нарязваме пилешкото филе на кубчета, слагаме олио в тава и пържим до зачервяване заедно с гъбите.
След това слагаме заквасена сметана и едно топено сирене нарязано на кръгчета. Оставяме да поври докато се разтопи. При нужда се долива малко вода.
Сервираме със салата според сезона.

Снимка: thinkstock

Прочетете още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай