Той

8 грешки, които мъжете правят на Свети Валентин

07.02.2011г. / 11 57ч.
Аз жената
8 грешки, които мъжете правят на Свети Валентин

Важно: за всички мъже, знайте, че Свети Валентин е на 14-ти февруари!

Да, естествено, в този ден вероятно ще сте твърде заети, ще имате много работа и важни задачи за приключване, т. е. всячески ще се стремите да неглижирате празника, да го подминете, забравите, да не го уважите и да не покажете и най-малък признак за влюбеност и романтика. Хей! Знаем ги ние, жените, тези номера!

Най-честите грешки, които мъжете правите около Свети Валентин?
Ето какво писмо получихме от наша читателка с молба да публикуваме за дознание на всички мъже:

  • 1. Да се правиш на много зает. Опа, ясно е, че този номер не минава!
  • 2. Да минеш само с едно цвете – не става! А предния ден пред приятели в заведението се фукаше какви големи пари правиш ... Искам подарък и то хубав!
  • 3. Да не ме изведеш поне на бар! А истинските мъже дори водят половинките си на готин ресторант, а после на дискотека, а после – романтична нощ само двамата!
  • 4. Да ме изведеш, но да се напиеш като кирка! Не, тази вечер няма да пиеш, защото и децата знаят, че след голяма доза алкохол секс не се прави!
  • 5. Да ме изведеш, но да оставиш да платя сметката или половината сметка! Не, нали си баровец! Не става!
  • 6. Да настояваш за секс без презерватив! Това е мечтата ти, но после аборт ти няма да правиш – не става! Дори и „по повод празника!“.
  • 7. Да сме заедно, но през цялото време да си цъкаш на мобилния. Не – остави го у вас или поне не го поглеждай по-често от един път на час!
  • 8. Да ме изведеш по анцунг – забрави! Искам те с риза, избръснат и дори с парфюм!

    Прочетете още:

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
СиМоника ( преди 11 години )
0 rate up comment 0 rate down comment
Жена ( преди 11 години )
Стиснах ти ръката, Мъж! Ей това е мъжка приказка :), нищо, че е в женски сайт!От редакцията:Обикновено не уточняваме чак толкова, но в случая, наистина, авторката на тая статия е жена. Познавам я лично, омъжена, с три деца. Нищо мъжко няма в нея. (дежурен по коментарите, В. К. Любенов)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Мъж ( преди 11 години )
Първо ние сме православни християни и за нас това не е празник. Нашият празник си го знаем кой е. Аз лично търговски мераци за празник не признавам - жена ми си получава нужното уважение ежедневно. И последно не станаха ли множко тия женски празници и не чувствате ли, че така започваме да се изхабяваме иг правим празник по задължение , а не с желание. След 22дни е най-хубавия женски празник, сега не ревнувайте и не злобейте , а се повеселете на Трифон Зарезан- той е за всички ни, с виното посрещаме раждането на децата си, с него изпращаме и мъртвите си.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар