Бременност

Бременна на Свети Валентин

07.02.2011г. / 14 55ч.
Аз жената
Бременна на Свети Валентин

Бременна на празник не е много весело, защото винаги има някакви рестрикции. А денят на влюбените е толкова подходящ именно за бременни – романтичен, свързан с очаквания и любов!

Ето няколко съвета за всички бъдещи майки, в по-начална и по-напреднала бременност, които е добре да спазите, колкото и да е трудно.

Алкохолът
Да, знаете го и все пак да напомним – не на алкохола по време на бременност! Все пак на 14-ти февруари си позволете максимум половин чаша вино. Твърд алкохол – твърдо не.

Излизане на заведение
Подберете не много шумно заведение, но ако може – останете у дома, също може да е интимно и забавно. Предпочетете ако все пак излизате – заведение, в което не се пуши.

Хапването
Не прекалявайте. Ще ви тежи на вас, а може да ви стане и лошо. Ако все пак има доста вкусотии – хапвайте с почивка между отделните порции.

Бонбоните
Да, на 14-ти февруари е ден, в който се яде много шоколад и бонбони, но знайте – за бременните това не е много добре. Хапнете за целия ден два, най-много до три. Не прекалявайте.

Сексът
Ех, денят на влюбените, но особено ако сте в напреднала бременност – не си позволявайте фриволности и не експериментирайте прекалено много. Заложете на по-спокойната интимност.
Знайте, че детето ви е по-важно от празника. Разбира се 14-ти февруари има всяка година, а бременността ви и детето ви са уникални!

Прочетете още:

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
диди ( преди 11 години )
Здраве и красота