За дома

Три идеи за евтина украса за дома за Свети Валентин

07.02.2011г. / 16 24ч.
Аз жената
Три идеи за евтина украса за дома за Свети Валентин

Влюбена си до уши. Искаш да му покажеш колко го обичаш всеки ден, но на 14-ти февруари да го изненадаш още по-приятно? Ето няколко идеи как да украсиш дома за малко пари и да направиш празника истински!

Малки хартиени сърца
Бюджет: около 1 лев
В магазините за 1 лев можеш да намериш изрязани във формата на сърце лепенки post-it. Купи един пакет и налепи рано сутринта преди той да е станал сърчица по вратата на хладилника, по огледалото в банята, по пода, прозорците в кухнята и където още ти хрумне. Ако имаш време и желание напиши „Обичам те“ или различни любовни послания на всяко листче.

Големи хартиени сърца
Бюджет: около 1 лев
Ако искаш сърцата да са големи използвай лист А4 (по възможност купи няколко розови) и изрежи сърца. Залепи с тиксо отново в спалнята, банята, кухнята. Може всяко сърце да е с различен любовен стих.

Гирлянд със сърца
Бюджет: около 1 лев
Изрежи отново сърца от хартия, но ги нанижи, защипи с щипки или кламери на панделка, която опъни в спалнята или хола. На сърцата може да напишеш имената ви или някакво друго любовно послание.
Успех!

Прочетете още:

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Човек ( преди 11 години )
Имам въпрос- Знаете ли какво е това КИЧ? Чак да му се доповръща на човек от подобни украси и да си помисли добре с какъв/каква си има работа.Можете да не публикувате коментара- мнението е лично.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Здраве и красота
Свободно време