Здраве и красота

Как да се сдобием с тен без козметика и солариум?

16.02.2011г. / 15 22ч.
Нина Иванова
Как да се сдобием с тен без козметика и солариум?

С наближаването на пролетта, почти всяка жена мечтае да има хубав, слънчев загар, с който да изглежда и да се чувства добре. За целта повечето от нас посещават всевъзможни солариуми, които ни костват и пари, време, и отнемат от доброто ни здраве.

За никого не е тайна, че така необходимият за кожата ни витамин D, се получава основно от слънчевите лъчи и всички останали средства за набавянето му са неестествени за организма.

Предлагам ви лесен и не скъп начин да се сдобиете с хубав тен, без да ползвате кремчета, мазила за почерняване или пък да ходите през ден до солариума. Много е просто - хапвайте всеки ден по 300-400 грама плодове и зеленчуци. Може да ви звучи почти еретично, но е напълно доказано, че добрият вид на кожата се постига именно с хапване на повече плодове.

Експерти са направили специално проучване, проследявайки хора, които всеки ден консумират зеленчуци и плодове. Оказало се, че именно техният тен става по-златист и сияен, отколкото на хората, които непрекъснато се излагат на слънчеви лъчи.

Според експертите, 2 месеца ежедневна консумация на плодове и зеленчуци ще доведе до сигурни варианти. Така, че започвайте да хапвате повече полезни продукти, които освен здрави, ще ви направят и красиви. Безплатно :-)

Прочетете още:

Коментирай