Мода

За рокля и букет на голямото сватбено шоу

02.03.2011г. / 13 49ч.
Аз жената
За рокля и букет на голямото сватбено шоу

И тогава тя каза “Да”... Така започват всички мъки по приготовлението на една сватба. Само който не е организирал такова голямо събитие, не знае какъв огромен труд е това... роклята на булката, букетът на булката, обувките на булката, костюмът на младоженецът, ресторантът, църквата, шаферките, менюто за гостите, традициите, музиката... и още десетки, а може би и стотици големи и малки подробности, които могат да те накарат да вдигнеш ръце и да се запиташ “Ще мога ли да се справя?”

Често по-голямата работа се пада на бъдещата младоженка, защото с поднасянето на годежния пръстен младоженецът решава, че е изпълнил своята част от “сделката”. И в това няма нищо лошо. Всяко момиче мечтае за Големия ден още от съвсем малко. Организацията на сватбата обаче изисква много време, усилия и нерви. Представяте ли си да може да направите всичко само за един, единствен ден? Ще кажете, че е невъзможно! Не съвсем.
За втори пореден път Сватбена агенция “Приказен ден” се е заела с подготовката на най-грандиозното сватбено изложение в България – Grand wedding show Spring 2011. Тази пролет в София (на 2-ри април, гранд хотел София), във Варна (на 9-ти април, гранд хотел Димят) и в Бургас (на 10-ти април, хотел България) всички булки и младоженци ще могат да направят немислимото – да организират сватбата си без главоболия и притеснения само за няколко часа. Представете си, че на едно място са събрани най-добрите фирми за кетеринг, най-красивите рокли, най-великолепните обувки, най-изисканите костюми, най-вкусните торти, най-прекрасната декорация, най-подходящите фотографи... И вие само ще трябва да изберете кой от тях ще ви помогне сватбата ви да се превърне в истинска магия...

Grand wedding show Spring 2011, разбира се, е предназначено и за всички фирми в сватбения бранш – бутикови рокли, аксесоари, обувки, декорация, покани, фотографи, торти и какво ли още не. Целта на организаторите е на едно място да се съберат най-добрите фирми от всеки регион и всяка година те да се увеличават. Всяка представена фирма е доказала качеството на своите продукти и услуги. Така младоженците могат да се възползват само от утвърдени компании в сватбената сфера, доказали се като професионалисти и като хора, които могат да задоволят и най-взискателните клиенти.
Изложението има за цел да представи на влюбените двойки най-модерните, нови и уникални тенденции в сватбите. Организаторите помагат на всяка фирма-изложителка да представи по най-интересен и атрактивен начин своите продукти и услуги. Така всички фирми имат възможност да сключат множество контакти с преките си клиенти – бъдещите младоженци. Няма нищо по-предразполагащо за бъдещата булка и нейния любим от приятната уютна обстановка, която ще се създаде в Grand wedding show Spring 2011. Така всички посетители ще могат спокойно да разговарят и да се запознаят отблизо с качеството на всеки отделен продукт и услуга.

И още нещо... често в период на криза управителите на фирмите се питат “А има ли смисъл да участвам в подобно изложение?” Може би отговорът се крие в няколко въпроса... Къде на друго място ще може пряко да се срещнете със стотици уморени от обикаляне младоженци, които копнеят най-накрая да видят най-качествените услуги и продукти и да сключат договор още сега? Къде в продължение на 3 месеца няколко национални медии ще говорят за сватбите и сватбените услуги, които представлявате? Къде ще получите безплатни рекламни банери и 5000 броя флаери-покани? Къде вашата фирма ще бъде представена в различни социални мрежи? Отговорът е само един – на Grand wedding show Spring 2011!   

И накрая... на сватба, като на сватба – с много забавление и усмивка. Ето защо организаторите на Grand wedding show Spring 2011 планират и национален конкурс за всички бъдещи младоженци. Какви ще бъдат условията и голямата награда? Очаквайте да разберете съвсем скоро.

 

Коментирай