Мода

За да сте секси покажете раменете, а не краката

25.03.2011г. / 09 46ч.
Аз жената
За да сте секси покажете раменете, а не краката

Модерната дължина на полите в момента е на нивото на прасците. Минипола или рокля над коляното почти няма в колекциите за есен 2011, наскоро показани в Ню Йорк и Европа. Поли от разнообразни материи и форми – плисе, молив или пашкул (в долната си част се извива на вътре) са най-добрият избор в момента като дължината варира от коляното до под глезена. Платовете могат да са всякакви – от любимия на библиотекарките туийд, до очертаващо жарсе с цепка на бедрото.

„С минипола ще изглеждате така, все едно се престаравате“, твърди Шарън Груберд, вицепрезидент и анализатор в компанията „Стайлсайт“, прогнозираща модните тенденции. По-възрастни дами продължават да си позволяват дължини над коляното, „за да не изглеждат като баба си“, а жени над 40-те с красиви крака – да ги изтъкват повече от други части на тялото.

В последните години дизайнерите правят полите толкова къси, че едва успяват да прикрият бельото на моделите. Купувачите постоянно питали за по-дълги модели, за да могат и нормални жени да ги носят. Все пак минижупът не си е отишъл завинаги, тъй като в модата всичко е циклично.

За сега обаче погледите са насочени към горната, а не към долната част на тялото. „Ако искате да сте секси, покажете раменете си“, съветват модни експерти.

Прочетете още:

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Baby ( преди 11 години )
Рамене, крака, а какво няма да се показва???То излиза, че всичко е на показ.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
:) ( преди 11 години )
А защо не раменете и краката? :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар