Семейство

Аутистите носят чисти души

31.03.2011г. / 11 30ч.
Аз жената
Аутистите носят чисти души

Фондация „Стъпка за невидимите деца на България“ организира поход за аутизма на 2 Април 2011 г. – Световният ден за информираност за аутизма от 10 часа в Борисовата градина в София. На входа на парка ще се раздават тениски и балони с надпис„Аз обичам човек с аутизъм“– посланието е, че щом децата ни заслужават нечия любов, значи заслужават и респекта на обществото! В похода ще се включат родители на деца и пораснали деца от аутистичния спектър, приятели и колеги на родителите, братя и сестри на хора с аутизъм и всеки, който може да даде любов на чиста душа, каквато носят аутистичните личности!

Походът ще продължи с концерт от 11 до 14 часа на сцената на Борисовата градина, с благотворителното участие на Део, Графа, Боряна Бонева, Дидо от Д2, Милена Славова, Тома, Любо от Те, Орлин от Каффе и Устата!

В Националната Информационна Кампания за аутизма, която стартира през Септември 2010 г. по инициатива на майки на деца с аутизъм от цялата страна и като продължение на Световната Кампания Autism Mothers, се включиха Ники Кънчев, Део, Гала, Марта Вачкова, Дидо от Д2, Графа, Елена Йончева, Камен Воденичаров, Ани Пападополу и София с песента „Силна съм“, посветена на силната българска майка на дете с аутизъм!

Прочетете още:

Коментирай