Свободно време

Туризъм, поезия и диета за почивните дни

31.03.2011г. / 13 56ч.
Надежда Маринова
Туризъм, поезия и диета за почивните дни

Най-хубавото на работната седмица е, че трае само 5 дни, а след нея идват цели 48 часа почивка. Ето какво може да правите на 2 и 3 април:

Туризъм
В събота, 2 април, елате на похода на LudiMladi.bg на Витоша по случай 3-тия рожден ден на електронното списание за хората в златна възраст.

Поетично четене
В неделя, 3 април, Kafene.bg и театър „София“ канят поети и публика на „Поетично кафене“ на тема "Музика и поезия". Мястото е театър „София“, входът е 2 лв.

Новолуние
В неделя, 3 април, 17.33 ч. е новолунието за месеца. Денят е подходящ за започване на нещо ново, като проект или връзка. За последователите на Лунната диета младата луна е добър старт за диетичен, разтоварващ и детоксикиращ ден – само на плодове, чай и вода.

Културни събития
В събота и неделя, 2 и 3 април, ще има поредица от детски мероприятия по случай Международния ден на детската книга. В София мястото е езерото „Ариана“ от 10 до 18 часа.

Спорт в Южния парк
При хубаво време може да посетите фитнес уредите на открито в Южния парк. Намират се близо до входа на парка откъм бул. „Витоша“.

Чистене и подреждане
Пролетта е традиционен сезон за чистене на дома, двора или околоблоковото пространство. Може да започнете с "Ден за изхвърляне".

Сладка почивка за красота и здраве
Между останалите дейности през уикенда намерете време за следобедна дрямка, хубав филм или интересна книга.

Приятни събота и неделя! А те няма как да не са приятни, щом е април, птичките пеят, слънцето грее и душата пее!

Снимка: Владислав Кирилов Николов, с. Горна Вереница

Вижте още:

Коментирай