Меню

Сурова зеленчукова супа

14 април 2011 | 13:26 | Аз жената
Добави в любими
зеле – 1 ч. ч.
моркови – 1 бр.
гъби печурка – 4 бр.
царевица (замразена) – 1/2 ч. ч.
лук жълт – 1 малка глава
лук червен – 1 малка глава
коприва – 1/2 ч. ч.
зехтин – 3 с. л.
зелен лук – няколко стръка за украса
вода – 2 ч. ч.
сол
черен пипер

Продукти
Приготвяне

Приготвяне: Морковът, белият лук, царевицата, солта, зехтинът, черният пипер и водата се пасират. Към тях се прибавя ситно нарязаните зеле и половината печурки. Супата се сервира украсена с перца зелен лук, ситно нарязания червен лук, нарязаните на филийки гъби и коприва.

Прочетете още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Станислава ( преди 11 години )
Много странно ми звучи.Прилича ми на пасирана салата.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар