Интимно

Време ли е за раздяла?

28.04.2011г. / 09 26ч.
Аз жената
Време ли е за раздяла?

Решението, че е дошъл краят на една връзка, не се взема лесно. Понякога дори това е по-трудно, отколкото приемането на последиците от раздялата. Истината е, че връзките са трудни, но трябва да са изпълнени с любов, уважение, грижа, подкрепа и щастие. Можете да направите всичко, за да спасите отношенията си, но понякога по-ценно е да съхраните приятелството си.

Как да разберем да продължим ли да се борим за връзката си или е време за раздяла?

1. Ако вече се замисляте да сложите край, имайте едно на ум. В интимните отношения между двама души има спорове и несъгласия, но все пак дори ако неволно си кажете на ум „трябва да се махна“ или „просто трябва да приключим“, значи нещо не е наред.

2. Отдавна не сте била щастлива. Усещането за щастие е от съществено значение за отделния човек и за бъдещето на връзката, в която участва. Ако прекарвате повече време в чудене как отново да върнете щастието или не можете да си спомните кога за последно бяхте истински щастлива, значи е време нещо да се промени.

3. Заглеждате се по други мъже. Нормално е привлекателните мъже да ви правят впечатление или да имате лек флирт с някого. Когато обаче се заглеждате по-често и прекарвате все повече време в мисли за някой друг, това е несъзнателен начин да избягате от настоящата ситуация. Важното тук е да приключите първо сегашната си връзка и тогава да се впуснете в нова, не стигайте до изневяра.

4. Понякога връзките не приключват, защото любовта си е отишла, а просто защото имате различни цели. Останете вярна на себе си, колкото и да обичате мъжа до вас. По-добре е да сте реалисти, колкото и романтични да са отношенията ви в момента.

5. С времето се превръщате от интимни партньори в добри приятели. Това се случва около Златната сватба, но все пак преценете ситуацията сега, а не след години. Трудно е да се разбере кога точно сте се превърнали просто в добри приятели, но не се страхувайте да се разделите и да запазите добрите отношения помежду си.

6. Вие давате повече. Щастливите връзки се крепят на баланса. Усещането, че някой има нужда от вас или пък, че някой се грижи за вас е много приятно, но нещата трябва да са равностойни. Всеки партньор трябва да дава и да получава според нуждите на другия, но да не забравя себе си. Ако компромисите от ваша страна станат твърде много, с времето у вас ще се появи негодувание и обида, а това ще доведе до проблеми.

Прочетете още:

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
Albena ( преди 11 години )
otna4alo behe vsi4ko na red bqhme mnogo htaslivi i minase vreme ise razdelihme toi tka pojela mnogo me narani bez da imalo pri4ina tehko go prijivqvam tolova mnogo me na rani vse kazvahe 4eme obi4a ohte nemoga da razbera za kavo me napusna az mnogo go obi4ag i sega mnogo naranena imali lubov az ve4e ne vqrvam v sled lubovta ostava samo bolka i stradani e
отговор Сигнализирай за неуместен коментар