Здраве и красота

Бръчки по деколтето – кое помага и кое не?

04.05.2011г. / 10 18ч.
Аз жената
Бръчки по деколтето – кое помага и кое не?

По деколтето се появяват първите бръчки, тъй като кожата е по-деликатна, отколкото на лицето. На кои реклами да вярваме и на кои не? Има няколко начина, с които можем да ги премахнем и да се подготвим за по-дълбоко деколте за наближаващите горещи вечери.

Лазер
Лазерите са най-модерния метод за премахване на фините линии и пигментация. Като премахват най-горния слой на кожата и стимулират имунната система да реагира, в по-долните слоеве се увеличава производството на колаген. Така, когато кожата сама се възстановява, е с по-равномерен тен и по-гладка. Все пак трябва да сте убедена, че зад лазера стои професионалист, тъй като кожата на деколтето е много деликатна.

Крем с витамини
Всеки следващ крем против бръчки, който рекламират, е с повече витамини, протеини, аминокиселини и масла от различни плодове. Те обаче ще подобрят качеството на кожата ви само временно, тъй като предимно я овлажняват и няма да свършат кой знае каква работа за премахване на бръчките. Евентуално ако съдържат перлен блясък, той ще даде привидно подобрение на външния вид.

Ботокс
Ботоксът се инжектира, за да омекоти и приглади бръчките, но това не важи за областта на деколтето.

Специални сутиени
Те са два вида и се слагат през нощта по време на сън. При първия модел вместо чашки има секции с меки подложки за всяка от гърдите, за да се избегне мачкането им една в друга докато спим. Вторият сутиен е създаден за жени, които спят на една страна или имат по-голям размер чашка. Между гърдите има пластмасов цилиндър, който ги държи разделени една от друга. Той действа като подпора за горната гърда и предотвратява падането и върху долната като дърпа и кожата надолу, съобщава Дейли Мейл.

Специалните сутиени са подходящи по-скоро за превенция, а не за премахване на бръчките, тъй като веднъж появили се, са трудни за скриване.

Прочетете още:

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Ивайла ( преди 11 години )
Къде могат да се намерят тези специални сутиени?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 1 rate down comment
Донка ( преди 11 години )
В Англия има, за България не съм сигурна.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар