Интимно

Храни за по-голям сексуален апетит

19.05.2011г. / 10 12ч.
Аз жената
Храни за по-голям сексуален апетит

Тръпчивото желание за секс изпълва тялото ви с енергия, кара ви да се чувствате красива и самоуверена. Как да го накарате да копнее за вашите кадифени извивки? Нужно е само да знаете кои храни от ежедневието ще го подлудят. Прелъстете го с ...

Тиквени семки
Те са добър източник на цинк, който пък вдига тестостерона до небесата. Сложете ги в овесената каша, в салатата или пък като десерт – потопете цели ягоди в разтопен натурален шоколад и ги оваляйте в печени тиквени семки.

Бадеми
Всяка храна, която е добра за сърцето, е добра и за либидото, защото поддържа артериите чисти и кръвта, кислорода и хранителните вещества се движат свободно. Около 30 г бадеми ви дават 35% от нужната за деня доза витамин E, който влияе „повдигащо“ на любовните хормони.

Соя
Антиоксидантите в соята осигуряват естественото овлажняване за жените и са полезни за простатата при мъжете. Освен това соята помага за сваляне на холестерола и кръвното налягане.

Пшенични зародиши
Те са добър източник на аргинин, аминокиселина, която повишава нивото на азотен оксид, който пък отпуска кръвоносните съдове и така се увеличава притока на кръв към „определени части“ на тялото. Аргининът често се използва и в производството на хормони против стареене.

Диня
Сочните дини съдържат много от антиоксиданта ликопен, който се грижи за здравето на простатата. Най-много от него има в кората на динята, така че отхапете поне една хапка от бялата част. Освен това динята хидратира чудесно организма, ако се изпотите в спалнята.

Прочетете още:

Коментирай