Интересни идеи за почивните дни

26.05.2011г. / 15 21ч.
Надежда Маринова
Интересни идеи за почивните дни

Петък сутрин е времето на плановете за уикенда. Тази седмица ще се радваме само на един почивен ден – 29 май, но за тези, които по различни причини ще почиват и в работния съботен ден, 28 май, ето предложенията на Az-jenata.bg.

\n

Акцентите са два: на 28 май – премиерата на „Анини приказки“ – с фокуси и театър, и на 29 май – 9-и рожден ден на Az-deteto.bg в зоологическата градина в София.

\n

Пролетният панаир на книгата в НДК ще продължи до 29 май. Той е с вход свободен, с работно време от 10 до 20 ч., като почти всички щандове предлагат книгите си с отстъпка. Специално внимание отделете на премиерата на „Анини приказки“, на 28 май, от 12 ч. в зала 3.1.

\n

9-ият рожден ден на Az-deteto.bg ще се проведе по традиция в зоопарка в София, на 29 май, неделя, от 11 часа, при клетката на понитата.

\n

Последният ергенски запой“ тръгва по кината от 27 май и ви предлага сериозна порция смях.

\n

С книжка в ръка е чудесна идея да прекарате един лежерен неделен следобед. Вижте „Клуб на свободните мъже“ от Миранда Дикинсън.

\n

Между културните събития отделете време и за обиколка по магазините, защото пролетните намаления вече започнаха.

\n

Тъй като лятото идва с бързи крачки, време е да се погрижим за краката си и за евентуално напуканите си през зимата пети, за да ги направим копринено меки.

\n

Топлото време ни мами да излезем в градските паркове или на околоградски излети, но внимавайте за кърлежите, които са навсякъде! Репелентите пазят, но за всеки случай винаги след това оглеждайте цялото си тяло.

\n

Така че, пригответе си усмихнатото настроение, за да бъдат приятни почивните ви дни!

\n

Прочетете още:

Коментирай