Мода

Характерът според цвета на маникюра

13.07.2011г. / 10 32ч.
Аз жената
Характерът според цвета на маникюра

Цветът на лака за нокти разкрива не само черти от вашия характер, но дори подсказва каква е професията ви. Открийте каква сте вие според предпочитания цвят за маникюр:

Яркочервено – жените, които предпочитат този цвят на лака за нокти са секси и дръзки. За да носите този женствен цвят, трябва да сте самоуверена, защото той привлича очите и хората ще ви забележат.

Жълто – вие следите модните тенденции и в същото време имате уникално чувство за стил. Вие сте бохем и рокаджия.

Коралово – това е типичният цвят на топлото и приятно време, вие обичате лятото. Кораловото е много женствено. Дамите, които го предпочитат, обичат летните флиртове и са щастливи или искат да бъдат щастливи.

Неоновозелено – внушавате жизненост, енергия и сте бъбриви. „Животът е кратък“ е вашето мото и сте готова да се забъркате в много неща. Често вие завързвате разговори с непознати и сте душата на компанията.

Мръснобяло – обичате класическото и сте уверена в себе си. Знаете добре какво обичате и трудно променяте мнението си.

Бледорозово – вие сте женствена и консервативна. Личи си, че имате класа и винаги се обличате добре. Това е перфектният цвят за жена, която прави кариера. Освен това бледорозовите нокти винаги изглеждат добре поддържани.

Червено – говори за елегантност, сила и романтика. Жената, която е с червен маникюр иска да привлече мъжа. Тя е влюбена, може би отива на среща. Иска да покаже, че е широко скроена и има класа.

Синьо – с този цвят искате да кажете на света, че имате младежки дух, забавна сте и искате да пробвате нови неща.

Златно – този светещ цвят е за жени, които наистина разбират от мода. Знаете как да съчетаете изискани дрехи от висшата мода с всекидневното облекло. Другите следват модните ви съвети.

Лилаво – изискан цвят, който подхожда на модерната бизнесдама.

Прочетете още:

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
fram ( преди 11 години )
0 rate up comment 0 rate down comment
Бойчев ( преди 11 години )
Дръг-дрън та пляс! Вярват ли в това жените?!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Здраве и красота
Свободно време