Козметика и грим

Лепенки с готов грим – новият хит

15.07.2011г. / 15 46ч.
Вергиния Генова
Лепенки с готов грим – новият хит

Лепенките с готов грим имат шанса сериозно да засенчат досегашната декоративна козметика. Вече няма да са необходими цели чанти с козметика – палитри, апликатори, четки и прочие и прочие. Нито пък да се притесняваме, че нямаме сенки за този или онзи тоалет или дали добре сме се справили с нанасянето на грима. Да се чудите дали да не се запишете на курс за гримиране и да се ядосвате, че при вас никога не се получава.
Новият хит е идеален за бързащите и вечно ангажирани дами, а пък за мързеливите е рай. Просто вземате лепенка – подобна на тиксо в желания десен – кеф ти грим на пантера, на цветя, опушен, нежен, зелен, лилав... затваряте окото, лепвате и отлепвате. И върху клепача ви остава готов грим, според вашия избор.
Повтаряте процедурата и на другото око, само трябва да внимавате, ако сте прекалено сънена, все пак да налучкате клепача и сте готова. Няма цял час гримиране, след което петнайсет минути взиране в огледалото, колебания дали и двете очи са еднакво добре гримирани – резултатът винаги е зашеметяващ.

Както се досещате лепенките с грим са за еднократна употреба. Съществуват подобни и за устните и ноктите.
Така в малко портмоненце или дори в задния джоб може да поберем всичките гримове необходими ни за дългата лятна ваканция.

Лепенките с грим не изискват специални умения за гримиране – чудно и за начинаещите, прекрасно и за онези, на които вече им е омръзнало да се гримират и разгримират по няколко пъти на ден.

Единственият проблем ще ни бъде да се сдобием с тези хитови декорации. Като всяка новост имат един недостатък – трудно се откриват и имат доста шокиращи цени. Въпрос на време е обаче китайците да смъкнат цените до неузнаваемост, така че след някоя и друга година очаквам всяка тийнейджърка да си носи в джоба лепенки с шармантен грим.

Прочетете още:

Коментирай
4 rate up comment 1 rate down comment
monika ( преди 11 години )