Здраве и красота

Печете ли се по монокини?

01.08.2011г. / 09 47ч.
Вергиния Генова
Печете ли се по монокини?

Интересно защо когато говорим за монокини, говорим като за някаква вещ. Много по правилно ще е да се попита: „Печете ли се без сутиен?“ или Печете ли се без горнище на банския?“, което е всъщност все тая защото горнището си е именно вид сутиен.
Но виж монокини? На български, тази чуждица, звучи като някакъв вид дреха. Жалко, че тази дума много бързо влиза в полезрението на децата и няма как да си направим социален експеримент с подрастващото поколение като ги попитаме: „Родителите дават ли ви пари за монокини?“, „Колко бихте похарчили за монокини?“ или някакъв друг такъв шеговит въпрос.
Е, много може да объркат монокините със силикона! И от тук може да произлезе друг въпрос терзаещ голяма част от нежната половина на човечеството – дали трябва да имаш силикон, за да се печеш по монокини? Много млади момичета не харесват гърдите си и може би не биха ги изложили на показ, без достатъчно количество силиконови подплънки.
Та ето такива интересни мисли ми се въртят, около иначе прозаичния и вече не много актуален въпрос: Печете ли се по монокини? Кое би ви накарало да свалите горнището на банския? И какво да го облечете? Определено има твърди поддръжници както за монокините, така и за горнището, но ако трябва да дадете съвет на някого – например на дъщеря ви как бихте я посъветвали?

Прочетете още:

Коментирай
33 rate up comment 1 rate down comment
Петя ( преди 11 години )
Аз пък мисля, че е вредно - кожата на гърдите е много деликатна за това слънце.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 27 rate down comment
Juli ( преди 11 години )
Много е хубаво да видиш на плажа или в басейн момичета или дами по монокини с хубава фигура и отлични дадености! Не одобрявам прекалената "разкрепостеност" на някои, чиято показност е дразнеща,особено ако са и на 30 х 2.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 3 rate down comment
Lili ( преди 11 години )
Ами да, пека се без горнище, но като влизам във водата задължително го слагам!Това е само за морето, на басейн винаги с 2 части:)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 1 rate down comment
m ( преди 11 години )
interesno,mm az li4no ne ne se pe4a po monokini,no moje da se probva :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар