Свободно време

Есенното влюбване е за романтични души

24.09.2011г. / 21 44ч.
Вергиния Генова
Есенното влюбване е за романтични души

Есента ни замайва с багри и ни предизвиква да се възхитим на красотата. Слънцето ни гали нежно и разтваря душите ни. Дъждът тихо ромоли и ни предизвиква да потърсим топлина в нечия прегръдка.
Есента не е само умиращ сезон, есента е времето за романтични разходки, за тичане из сухите листа, за пъстри букети, плетени шапки и много, много нежност.

Ако излизате на първа среща с любим именно през есента и ако не сте избрали луксозно кафене или шумен ресторант, то вие сте истинска романтична душа.

А ако някой мъж ви покани на първа среща есенно време всред природата
в парка из тихите алеи;
на разходка край близкото езеро;
на кафе в открита градина;

определено този мъж не е за изпускане.

Най-вероятно той ще е готов да ви стопли, ако стане студено; да ви скрие ако завали дъжд; да ви забавлява всред багрите на есента и може би да ви подари букет есенни листа.

Ако можете да оцените този жест, по-щедър и от най-луксозните букети, то ви е сте естествена жена, която може да се радва на малките неща в живота.
Оценява романтичните жестове и копнее за домашен уют.

Влюбвали ли сте се есента? Есенната любов е по-различна и от пролетната, и от лятната, и от зимната. Есента е време за нежност. Есента е време за любов, а не за депресии. Непременно се влюбете тази есен – в някого или в нещо... или просто в живота.
Откога не сте се влюбвали в живота? А за да го живееш... за да го живееш пълноценно и пълнобагрено ти трябва любов. Просто малко есенна любов.

Прочетете още:

Коментирай