Мода

Пълна демокрация в есенните панталони на 2011

25.09.2011г. / 17 05ч.
Надежда Маринова
Пълна демокрация в есенните панталони на 2011

Пълна демокрация цари в модата в есенно-зимните панталони за 2011 година. Тенденциите обслужват възможно най-голям спектър от клиенти, така че всеки да намери своя цвят и кройка и да бъде на гребена на модната вълна. Ето и основните модели панталони, които ще са актуални през тези два сезона:

\n

Панталони „цигара“ – права кройка, тесен по крака с дължина до глезена или под него.

\n

Клин – от мек трикотажен плат, клинът е идеален за всеки ден, за работа, за свободното време, за спортно-елегантния стил.

\n

Класически прав и широк – дължината му подминава глезена и опира до земята.

\n

Екстравагантни потури – за дами с подчертан артистичен вкус. Обмислете идеята дали са добре дошли във вашия офис.

\n

Гащеризон – отново според фигурата и предпочитанията – от супер тесни (за клуб или нощен бар)през широки с ластик на глезена, до класическия прав силует.

\n

Пола-панталон – получили сме ги в наследство от XV век, когато във Франция са били предпочитаната дреха на благородниците. Класическата дължина е до коляното.

\n

7/8 – няма по-практични от тези евъргрийни, особено за есента и зимата.

\n

Ако обаче се доверим на магазинния фонд, ще намерим на щендерите и чарлстон. В бутиците ни обясняват, че това е последната колекция на марката, докато в по-малките магазини е ясно, че те са просто застояла стока.

\n

Под диктовката на модата панталоните тази есен и зима са съвсем тесни или с басти.

\n

Цветовете са успокоени – различни нюанси на синьото, зеленото, сивото, кафявото и черното. Тук-там ще се промъква и карето – за най-смелите модни последователки.

\n

Прочетете още:

Коментирай
14 rate up comment 0 rate down comment
maria-magdalena ( преди 11 години )
Работя в сверата на търговията,повечеот 18 год.И мога да ви кажа,че да носишпанталон е супер удобно.Но,когато сина някаква престижна работа,панталонътне е най-удачното решение.Иначе,доризакостенели по-възрастни дами,предпочитат панталона, давайки повече свобода на тялото.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар