Най-големият детски център отвори врати в The Mall в София

27.09.2011г. / 09 37ч.
Аз жената
Най-големият детски център отвори врати в The Mall в София

Най-големият детски център за забавления Capella Play, част от световна верига детски центрове отвори врати през месец септември 2011 в The Mall. Центърът е разположен на 1200 квадратни метра площ на последния етаж на мола, като предлага невероятни атракции и съоръжения за игра. Прекарването на свободното време, не само за децата, но и за техните родители, е съсредоточено под покрива на семейната концепция на Capella Play. Забавленията започват с огромна зона за игри на две нива, изпълнена с много физически предизвикателства, големи пързалки, интерактивности и приключения. Сред многото атракции, които предлага Capella Play са игрище за мини футбол и баскетбол, мини картинг, както и стрелба с меки топки.

За най-малките клиенти на възраст до 3 години е предвидено специално място с подходящи за тази възраст занимателни играчки и мини пързалка.

Концепцията на центъра е да задоволи капризите на цялото семейство в свободното време, или докато мама и татко пазаруват. За празнуването на рождени дни са предвидени 5 парти зони за малчуганите, а за техните родители центърът разполага с ресторант със 150 места и обособена зона за пушачи. Кухнята на ресторанта предлага разнообразно меню, подходящо както за цялото семейство, така и за бременни и кърмещи майки.

На територията на комплекса има и магазин за детски играчки Capella Toy. Играчките са подбрани с високо качество и със специален дизайн, за да насърчават развитието на децата.

Не пропускайте да се потопите в изпълнения с изненади и атракции свят на Capella Play единствено в The Mall София!

Коментирай