Интимно

Кои женски „умения“ убиват възбудата в мъжа

10.10.2011г. / 23 30ч.
Аз жената
Кои женски „умения“ убиват възбудата в мъжа

Определени действия на жените в леглото карат и най-страстният мъж да се отдръпне – той просто губи желание за секс. Можете ли да задържите духа му висок или не успявате да задържите възбудата:

Мръсни приказки
Те наистина възбуждат, но ако прекалите няма да е никак възбуждащо. Все пак мъжете асоциират жената преди всичко с нежност и чувствителност. Не ставайте твърде лошо момиче!

\n

Неувереност
Ако винаги искате да е тъмно в стаята и се криете под завивките, може да свалите градуса на настроението му. Срамежливите момичета са желани, но неуверените не толкова.

Не искате да изпробвате нови неща
Въвеждането на няколко нови пози или пък влизането в роля е освежаващо за всяка връзка. Ако продължавате да се дърпате, вече няма да сте недостъпна и заради това да ви желае повече, а ще го накарате просто да се откаже.

Не бъдете съвсем истинска тигрица
Повечето мъже не могат да изтърпят усещането за зъби по най-чувствителното им място. А за захапка въобще няма да говорим.

Тестисите не могат да се откачат и закачат
Нежните ласки са едно нещо, но съвсем друго е да започнете да ги дърпате насам-натам все едно са част от разглобяем механизъм.

Пръсти на неправилни места
Едно женско докосване с кадифени пръсти може да разпали страстта във всеки мъж, но ако си пъхнете пръста и то съвсем неочаквано отзад, той може да се изненада неприятно. Има и представители на силния пол, на които това им харесва, но за да сте сигурна, че всичко ще е наред, дайте ясен сигнал за намеренията си. В противен случай продължението на секса може да е доста странно.

Ако спрете да правите нещо, което му доставя удоволствие
Той ви казва „о, да, точно там, толкова е хубаво“ – тогава не спирайте да вършите това, което сте започнали. Явно сте уцелили в десетката.

Коя радиопрограма търсите
Мъжките зърна са две силно чувствителни ерогенни зони – подходете с добри чувства към тях и не ги въртете като копче на радио, с което се опитвате да хванете някоя станция.

Прочетете още:

Коментирай