Интимно

Как да изглеждате по-добре гола пред него

18.10.2011г. / 22 37ч.
Аз жената
Как да изглеждате по-добре гола пред него

Не бързайте да гасите лампата, а го възбудете още повече като го оставите да се полюбува на красивото ви голо тяло. Сигурно като всеки нормален човек и вие си имате физически недостатъци – ето как да ги прикриете:

\n

Копринена кожа
Всяка красива жена се е постарала, за да изглежда така. Погрижете се кожата ви да е мека като редовно я ексфолирате и безупречно я обезкосмявате.

\n

Бюст
Ако гърдите ви са малки, не означава, че трябва да ги криете съвсем като стоите прегърбена, направете усилие и се изпъчете. Визуално така ще изглеждат по-големи, а той ще усети вашето самочувствие. Ако гърдите ви са големи – зарадвайте го, покажете какво имате и макар че ги е виждал много пъти, пак ще се загледа в тях.

\n

Светлина
Свещите са романтични и освен това прикриват някои несъвършенства. Защо да не ги използвате по-често, уж за по-секси атмосфера?

\n

Разширени вени и петна
Фон дьо тенът не е само за лицето, има и за тялото. Потърсете в козметичните магазини и нанесете преди голямата вечер.

\n

Педикюр
Ако поддържате педикюра си, може би за него това е даденост, но ако не го правите – той веднага ще забележи и няма да му хареса. Никой не харесва неподдържани жени. Продължавайте да се лакирате редовно и през зимата. Така краката ви ще изглеждат още по-добре върху раменете му.

\n

Тен
Бронзовият загар е чудесен камуфлаж за целулита. Солариум, лосион за тен или пък почивка на някои топъл остров през зимата – вие си изберете, но се грижете за добрия си тен.

\n

Всички тези идеи ще ви помогнат първо да изглеждате по-добре пред себе си. Това несъмнено ще ви накара да се държите по-самоуверено и сексът определено ще е доста по-добър. А току виж вземете и получите и бонус за усилията си – оргазъм!

Прочетете още:

Коментирай
3 rate up comment 1 rate down comment
хубаво ама не съвсем ( преди 11 години )
Макар и да не съм съгласна с някои от коментарите относно жените, които се поддържат, продължавам да се питам защо няма подобни съвети за мъже? В крайна сметка нали става дума за взаимност? Ако жената полага усилия да е привлекателна за мъжа/ приятеля си, все пак трябва някой и него да посъветва поне че миризмата *** е по-приемлива от тази на пот и ако жената до него трябва да е в добра физическа форма, той ако обича да се оттърве от биреното си коремче:)))
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 2 rate down comment
Nepol ( преди 11 години )
Каква велика простотия. Оргазмът не е бонус и е отвратително да се представя жената като котенце, което си няма друга работа освен да се умилква и харесва на стопанина си!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3 rate up comment 1 rate down comment
Да,но ( преди 11 години )
Всичко това се отнася най- вече за елитните манекенки,"висшия хай-лайф" и прочее полупроститутки. Нормалните мъже знаят , че жените както и те не са съвършени и го приемат като даденост. Така , че жени не се срамувайте от себе си, мъжете са устроени така, че да ви харесват.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар