Румънеца и Енчев написаха химн на женените

25.10.2011г. / 16 52ч.
Аз жената
Румънеца и Енчев написаха химн на женените

Шоумените Румънеца и Енчев са готови със своя нов хит „Моята жена – 2 (10 години по-късно)“. Парчето е своеобразно продължение на предишното им парче „Моята жена“ и вече се определя като химн на женените.

Песента предлага нов прочит на взаимоотношенията между мъжа и жената, но е по-смешен от всякога. Любовта се е трансформирала в отчаяние и ежедневен опит за бягство от така мечтаната семейна идилия. Българките са най-красивите жени, но само докато са млади, мисли си лирическия герой в песента – типичен българин и бивш секс символ, който полага неистови усилия да подхрани мъжкото си достойнство на любовния фронт, но опитите му за ново завоевание и авантюра се оказват неуспешни и той е принуден да преоткрие любовта към съпругата си.

„Моята жена – 2 (10 години по-късно)“ е петият сингъл от албума „Слънцето и ти“. Тя има интересна история, свързана с банската любителска фолклорна група „Айдамаци Сароше Бенд“, в която участват синът на кмета Ивайло Краваров, общинският съветник Иво Ръхов и биологът Георги Мацурев, които изпълняват Супер припева в песента. „Една вечер, докато обсъждахме пиянството на един народ в кръчмата Чичо Цане в Банско, чухме песента и полудяхме на припева. Две години не можахме да измислим какво точно чака лирическия герой на студа, когато идеята за типичния за тези географски ширини женен сваляч ни удари като гръм“, споделя Енчев „Според жената на Енчев песента е биографична“, шеговито добавя Румънеца.

Новата серия от музикалния комедиен сериал съвсем спокойно може да носи името „Бай Ганьо и зимните курорти“. Кои ще са новите герои и какъв ще е видео клипът към парчето, ще разберем до броени седмици. „Очакваме „Моята жена 2 (10 години по-късно)“ да вдъхнови Костурица за сюжет за следващия негов филм...“, завършва Енчев, в типичния за него майтапчийски стил.

Прочетете още:

Коментирай