Свободно време

Най-подходящото време за предколедно парти с колеги?

06.11.2011г. / 20 25ч.
Вергиния Генова
Най-подходящото време за предколедно парти с колеги?

Кое е най-подходящото време за предколедно офис парти? В зависимост от големината на фирмата и начина на организация на работата за тези празнични веселби могат да отговарят различни хора:
Човешките ресурси в големите фирми
Всички заедно в по-малките
Шефът еднолично да реши кога ще е фирменото парти

Много зависи и от това дали ще бъде в заведение или в офиса. И разбира се кой плаща – организацията или всеки сам.
Ако ще бъде в заведение и искате да е примерно петък вечер, за да можете да празнувате спокойно, без да се притеснявате, че на следващия ден отново сте на работа, вече е време да направите резервация някъде. Даже за по-желаните заведения може би по-добрите дати вече са заети.

Така, че не се мотайте – празниците не чакат!


А ако планирате 2-3 дни предколеден купон, пък трябва да си запазите цял уикенд.
Имайте предвид, че целият декември е празничен. Хората започват да се настройват на весела вълна още от Никулден, 8-ми декември и от там нататък, всеки ден е възможно да направите фирмения купон. Важното е да е весело, да е празнично, да сте доволни, че работите заедно и че сте готин екип.
Но декември е претъпкан с празници и може в един момент хората да се уморят от празнуване или пък да трябва да избират в един и същи ден между няколко купона. Все пак работата не е всичко – хората имат интереси и извън работната среда. Купони се правят и от неформалните групи по танци, например. Различните браншови организации също правят големи купони. Хората планират семейни екскурзии и почивки. С една дума – декември поне на мен ми се вижда твърде кратък за всички празници, които би трябвало да изпразнуваме; всички хора, които трябва да уважим и всички интересни събития, които да посетим.
Ако фирмата ви се състои предимно от семейни хора или хора, които имат желание към Коледа да си отидат по родните места, то тогава фирменото парти е добре да се направи преди Коледа.
Каквото и да решите вече е време да мислите в тази посока и да изберете най-доброто, за да зарадвате колегите.

Прочетете още:

Коментирай