Той

Той разказва за бившите си приятелки – разгадайте характера му

08.11.2011г. / 23 33ч.
Аз жената
Той разказва за бившите си приятелки – разгадайте характера му

Когато той започне да говори за бивша своя приятелка, особено онази преди вас, веднага наострете уши. Според начина, по който представя нея и финала на връзката им можете да разберете с какъв мъж си имате работа.

Той за всичко ли обвинява бившите си приятелки? Най-вероятно във вашите отношения вие никога няма да сте права и ще сте отговорна за всички скандали и проблеми. Ако пък за всичко вини себе си, на него явно му харесва да е страдалец. Любовта и отношенията за него са безкрайна мъка. Дори да няма проблем, той ще го създаде. Ако прекалено подробно разказва за раздялата с последната си приятелка, то най-вероятно все още изпитва чувства към нея, съобщава Dnes.bg. Това не значи, че веднага трябва да избягате, в крайна сметка отношенията им наистина са приключили.

Разпитайте го колко дълго се е срещал с последната си приятелка. А с тази преди нея? Как е предложил брак на бившата си съпруга (ако има такава)? Така ще знаете дали е способен на сериозни отношения. Ако до 35-ата си година той не е имал връзка, продължила повече от 6 месеца, значи може би не е в състояние да поддържа такава.

Не се притеснявайте да го попитате директно защо ви разказва това и дали също иска да знае подробности за вашия живот. Каквото и да ви отговори – повярвайте му. Мъжете не се правят на психолози и не намекват. Ако ви каже, че просто е искал да знаете всичко за него и да му имате доверие – значи е така.

Ако откровеността му преминава границите на търпимостта ви, кажете му го. Може би ще си направите някакъв извод от това, че бившата му жена го е будила посред нощ, за да правят секс, и това му е харесвало, но едва ли този факт ще допринесе за душевното ви спокойствие.

Той си спомня за бившите си през ден? В този човек се е натрупала прекалено много обида и най-вероятно ще си го изкара на вас.

Може да ви се иска да започнете на чисто, без да знаете какво е било преди вас, но имайте едно на ум. Понякога повече информация може да се окаже полезна.

Прочетете още:

Коментирай